Video : Tipsbladet
Champions League

Dansker på vej fra hollandsk fodbold til russisk storklub

Det kan ende med, at den 24-årige offensivspiller Younes Namli rykker til Krasnodar.

Den danske Zwolle-spiller Younes Namli ser ud til at være på vej videre til en anden destination, og offensivspillerens agent Daan Kramp har da også tidligere udtalt, at der skulle være interesse for den 24-årige spiller.

Nu lader det til, at Namli kan fortsætte karrieren i den russiske storklub Krasnodar. Det det udtaler en anden af Namlis repræsentanter Revien Kanhai i et interview med hollandske Voetbal International.

- Der bliver talt med flere klubber, men det ville være et flot skridt for Younes (Namli red.) da Krasnodar er en rigtig stor klub, siger han og fortsætter:

- Lige nu er de nummer tre i den russiske liga, og dermed skal de spille med i Champions League i næste sæson. Det vil være en rigtig god hylde for Younes at vise sig frem på. Men det hele skal være rigtigt, lyder det fra Revien Hanhai.

Derudover skulle Namli være i Rusland i disse dage, oplyses det. 

Tilbage i 2015 skiftede Younes Namli fra AB til hollandsk fodbold, hvor han først tørnede ud for Heerenveen, hvorefter han tog til Zwolle to år efter. I denne sæson endte de på 13. pladsen ud af 18 hold.