Video : Tipsbladet
Superliga

Ebbe Sand: Åbenlyst at vi skal finde forstærkning til forsvaret

Brøndbys sportsdirektør erkender, at man er på jagt efter nyt til defensiven.

I Brøndby kan man se frem til et transfervindue, hvor forstærkning til det centrale forsvar kommer i foku. Det sker, da den tyske forsvarsspiller Benedikt Röcker stopper efter denne sæson, mens Joel Kabongo er ude med en slem skade resten af året.

Sportsdirektør Ebbe Sand er derfor ikke i tvivl om, at der skal ske noget. Det fortæller han i et interview med Ritzau.

- Röcker har været en krumtap i forsvaret. Ikke her i foråret. Men ellers. Og Joel er lige pludselig ude med en langvarig skade. Så det er åbenlyst, at vi skal have en spiller ind der, lyder det fra Ebbe Sand.

Brøndby har også Paulus Arajuuri og Hjörtur Hermannsson til midterforsvaret, men de to kan ikke bære det alene. Dog er Anton Hendriksen rykket op fra ungdomsholdet i januar, men Sand påpeger, at det ikke er en spiller, som kan gå ind og overtage nu og her.

Dog kan det ske på længere sigt. Men lige nu er midterforsvaret altså en position, som har brug for forstærkning, erkender Brøndby-sportsdirektøren.

Til offensiven er Sand dog ikke så bekymret, selvom man har sagt farvel til Nikolai Laursen, og han slår fast, at det kun er i tilfælde af salg, at man skal ud og finde nyt længere fremme på banen.