Video : Tipsbladet
Superliga

FCN-boss: En top 20-klub har allerede budt på Kudus

FCN-talentet Mohammed Kudus har længe været på radaren i store klubber.

FC Nordsjælland bliver ved med at spytte store talenter ud, og der er intet, der tyder på, at det ikke skulle fortsætte. Hvis man kaster et blik på den nuværende trup, vælter det med spændende, unge spillere.

Én af dem er Mohammed Kudus, der i dette forår er blevet omskolet fra 9'er til 8'er, og det har været rigtig godt for FCN-talentet at komme ned på den centrale midtbane. Den 18-årige ghaneser ligner et potentielt stort salg i fremtiden.

Allerede nu har flere store klubber dog noteret sig Mohammed Kudus. Det fortæller cheftræner Flemming Pedersen.

- Der har allerede været en top 20 klub i Europa, der har budt på ham. Det var, inden han fik debut her. De havde set ham i en turnering, siger Flemming Pedersen til Tipsbladet og fortsætter:

- Han har jo en masse kompetencer, der kan bruges på allerhøjeste niveau, men jeg er aldrig bekymret. Det er selvfølgelig en chance for, at han ryger ligesom andre af vores spillere, men det er bare sådan, det er. Det er ikke noget, jeg kan kontrollere. Jeg kan kun tilkendegive, hvor glad jeg er for at arbejde med ham, og hvor glad jeg er for de skridt, som han hele tiden tager.

- Hvis han bliver ved med at tage de skridt og hele tiden være åben for at lære nye ting, så har han alle muligheder. Jeg er stolt på hans vegne, og hvis han er her til næste sæson også, vil han få en meget vigtig rolle på holdet.

Mohammed Kudus er tilknyttet det store agentfirma Stellar Football, der også har stjerner som Gareth Bale, Saul Niguez, Luke Shaw og danske Joachim Andersen i stalden.

Ghaneseren har kontrakt med FC Nordsjælland frem til sommeren 2020.