Video : Tipsbladet
Superliga

Startopstillinger OB-BIF: Brøndby-profil bænket igen

Startopstillingerne er klar til det vigtige opgør mellem OB og Brøndby, hvor der både er Europa-pladser og bronzemedaljer i spil

Der er alt at spille for hos begge hold, når OB i dag tager imod Brøndby i sidste spillerunde af Superligaerns mesterskabsspil. OB kan stadig nå tredjepladsen og kan med en sejr eller uafgjort som minimum sikre sig en playoff-kamp om en plads i Europa.

Brøndby kan gøre et forsøg på at redde en miserabel sæson, da de med en sejr i dag kan overtage OB's nuværende fjerdeplasd og nå selvsamme playoff-kamp.

Nu er de to hold klar med de 2x11 spillere, der skal udkæmpe dagens vigtige slag.

Hos hjemmeholdet OB har træner Jakob Michelsen valgt at sætte Jens Jakob Thomasen ind på den centrale midtbane, mens Marco Lund glider ind i forsvaret. 

Martin Retov er uden blandt andre en skadet Hany Mukhtar, hvilket giver plads til at både Lasse Vigen Christensen og Dominik Kaiser på den centrale midtbane, mens Simon Tibbling overtager Mukhtars sædvanlige plads på den offensive midtbane. Samtidig har Retov for anden kamp i træk valgt at bænke Jens Martin Gammelby, hvorfor Kevin Mensah og Anthony Jung starter på de to backs.

Startopstillingerne til kampen ser derfor således ud:

OB (3-5-2):
Grytebust - Lund, Tverskov, Leeuwin - Laursen, Kløve, Drachmann, Thomasen, Laursen - Nielsen, Kadrii

Bænken:
Lund, Ludwig, Festersen, Greve, Christensen, Jacobsen, Frøkjær-Jensen

Brøndby (4-1-2-1-2):
Schwäbe, Jung, Arajuuri, Hermansson, Mensah - Radosevic - Vigen Christensen, Kaiser - Tibbling - Wilczek, Hedlund

Bænken:
Gammelby, Halimi, Uhre, Bellot, Skipper, Frendrup, Lindstrøm