Video : Tipsbladet
Benelux

Dansk Genk-profil: Håber, at det rigtige tilbud dukker op

Joakim Mæhle er åben for et sommerskifte, hvis det rigtige tilbud dukker op.

Joakim Mæhle har været en stor profil i belgiske Genk, siden han i 2017 tog turen fra AaB til den belgiske storklub, og i denne sæson var han med til at sikre Genk det belgiske mesterskab for første gang siden 2011.

De gode præstationer har i Belgien har medført interesse fra større europæiske klubber, og i vinter var Premier League-klubben Southampton interesserede i danskeren – efter sigende var de sågar klar med et bud på op mod 100 millioner kroner.

Dengang fik Mæhle dog ikke lov til at forlade klubben, men det håber han på denne sommer, hvis det rigtige tilbud kommer. Det fortæller Mæhle i et interview med Nordjyske.  

- Det er ikke sådan, at jeg er afvisende over for at blive i Genk, for jeg har det rigtig godt der, men selvfølgelig håber jeg, at det rigtige tilbud dukker op. Vi må se, hvad der kommer, men kommer det tilbud, hvor mavefornemmelsen er rigtig, så vil jeg bestemt kigge på det, og Genk ved også godt, at det er sådan, landet ligger, fortæller Joakim Mæhle.

22-årige Joakim Mæhle er en del af U21-landsholdstruppen, der til sommer skal spille U21-EM i Italien og San Marino. Her skal han konkurrere med Ajax-backen Rasmus Nissen Kristensen om spilletid.

Mæhle, der har kontrakt med Genk til sommeren 2020, spillede i den forgangne sæson 54 kampe for Genk med fire mål og ti assist til følge.