Video : Tipsbladet
Superliga

OB-midt overvejer fremtiden efter stærkt forår

Jens Jakob Thomasen har kontraktudløb i sommeren 2020 og er begyndt at tale med OB om fremtiden i den fynske klub.

Det har været en begivenhedsrig sæson for OB’s midtbanespiller Jens Jakob Thomasen. Den snart 23-årige midtbanemand har således kæmpet med en skade og hård konkurrence, men foråret har alligevel budt på godt med spilletid.

Nu kigger han frem mod en ny sæson i OB, hvor han har kontraktudløb i sommeren 2020, og han har en god fornemmelse efter den overståede forårssæson.

- Jeg synes egentlig, at jeg har haft et stærkt forår. Vi tabte den første kamp mod FCK, og så kom jeg med i næste kamp på grund af nogle karantæner og skader. Jeg fik sat et solidt aftryk og arbejdede mig ind i startelleveren. Jeg leverede nogle gode præstationer, og vi vandt mange kampe i træk i slutningen af grundspillet. Det var også et fornuftigt slutspil, hvor vi gjorde en god figur i mange kampe, så det har været et fornuftigt forår, siger Jens Jakob Thomasen til tipsbladet.dk.

Superliga-sæsonen var kun 10 minutter gammel, da han i juli måned sidste år måtte udgå af OB’s premierekamp mod Vendsyssel med et brud på den ene fod, og siden ventede et langt efterår med skadebehandling, genoptræning og kun begrænset spilletid. Det blev således kun til to yderligere startpladser inden vinterpausen. Derfor har det været godt for ham at få kontinuerlig spilletid i foråret.

- Jeg startede efteråret med et brækket ben, og da jeg kom tilbage, havde vi været nede i en bølgedal og var ved at få momentum igen. Det var svært at komme ind, for Michelsen ville gerne holde fast i det, der fungerede. Men det var godt for mig at få nogle kampe i streg i foråret, så jeg kunne sætte mit præg og vise Jakob, hvad jeg står for. Vi havde jo kun haft en pres-eason sammen, så det har været godt for mig at vise mig frem, siger Thomasen, der fik 10 startpladser og spilletid i i alt 15 af forårets 16 kampe.

Fynboen har kontraktudløb i sommeren 2020, og han har endnu ikke klarhed over fremtiden.

- Der er begyndt noget dialog, men hverken klubben eller jeg har som sådan ikke travlt. Nu holder vi nogle dages fri, men så begynder der at komme mere dialog efter det. Lige nu ser begge lejre hinanden lidt an, siger Jens Jakob Thomasen, der gerne vil forlænge sin kontrakt med OB, hvis parterne kan blive enige om vilkårene.

- Det er spændende at se, hvad der sker efter den her gode sæson. Der er nogle spillere med udløb, men klubben har meldt ud, at man gerne vil holde sammen på stammen. Vi må se, hvordan det kommer til at forløbe. Som spiller vil man jo også gerne have, at klubben kan holde sammen på stammen, siger Thomasen.

Jens Jakob Thomasen har spillet i OB siden 12-års-alderen og fik sin Superliga-debut som 18-årig i foråret 2015 under Ove Pedersen. Siden har han i alt spillet 89 kampe i landets bedste række.