Video : Tipsbladet
Premier League

Klopp svarer Beckenbauer: Jeg har en lang kontrakt med Liverpool

Franz Beckenbauer vil gerne have Jürgen Klopp som Bayern München-træner, men træneren understreger, at han har en lang kontrakt med Liverpool.

Jürgen Klopp kunne lørdag aften løfte Champions League-trofæet, efter at hans Liverpool-mandskab besejrede Tottenham i finalen. Efterfølgende er den tyske træner blevet rost af mange i fodboldverdenen. En af dem var den tyske legende Franz Beckenbauer, der gjorde det klart, at han håber, at Klopp en dag tager til Bayern München.

- Jeg ønsker, at han en dag kommer til Bayern. For mig er han en af verdens bedste trænere, og det, han startede i Dortmund, har han udviklet i Liverpool, fortalte Beckenbauer til Bild.

Det ønske svarer Klopp nu på, og det lyder ikke til, at Beckenbauer får sin vilje foreløbig.

Jürgen Klopp understreger, at han har en lang kontrakt med Liverpool, og at Bayern München i øjeblikket en dygtig træner.

- Jeg kan godt lide Franz - og han kan lide mig. Men jeg har en lang kontrakt med Liverpool, fortæller Klopp til Bild og fortsætter:

- Jeg foretrækker, at han siger sådan noget, i stedet for at jeg ikke kan gøre noget. Men både Bayern München og Borussia Dortmund har meget gode trænere. Jeg ved ikke, hvad der sker om fem år eller mere. Måske vil der være helt andre trænere, der kvalificerer sig.

Klopp, der har været i Liverpool siden 2015, har kontraktudløb med den engelske klub i sommeren 2022. Før han kom til Liverpool var han syv år i Borussia Dortmund.