Video : Tipsbladet
Premier League

Medie: Real Madrid og Chelsea enige om Hazard

Eden Hazard ser ud til at forlade Chelsea til fordel for Real Madrid. Klubberne skulle være enige om en pris.

Eden Hazard har i de seneste mange transfervinduer været sat i forbindelse med et skifte fra Chelsea til Real Madrid, og denne sommer ser handlen endelig ud til at blive en realitet.

Belgieren har kun ét år tilbage af sin kontrakt i Chelsea, og hvis ikke han bliver solgt denne sommer, kan han forlade den engelske storklub gratis næste sommer.

Men det ser ikke ud til at blive tilfældet. Ifølge The Guardian er Real Madrid og Chelsea enige om en handel, der sender Eden Hazard til den spanske hovedstad. Real Madrid skulle betale knap 750 millioner kroner plus en række bonusbetalinger.

Efter Chelseas sidste kamp i den forgangne sæson – en sejr over Arsenal i Europa League-finalen – gav Eden Hazard også udtryk for, at han ville forlade den engelske klub.

- Jeg har truffet min beslutning allerede. Jeg sagde det for to uger siden. Nu afhænger det af klubben. Begge klubber. Jeg venter bare, og vi får se. Vi vil vide mere om et par dage. Jeg tror, at det er et farvel, men i fodbold ved man aldrig, sagde Hazard.

I Real Madrid skal Eden Hazard være med til at bringe Real Madrid tilbage på toppen efter en skuffende sæson, der bød på en tredjeplads i La Liga.

28-årige Eden Hazard har spillet 352 kampe og scoret 110 mål i Chelsea-trøjen, siden han kom til klubben i 2012.