Video : Tipsbladet
Generelle

Neymar skadet igen: Slipper med kortere pause end frygtet

Neymar er kun ude i fire uger efter en ny skade, men den brasilianske stjerne glipper under alle omstændigheder sommerens Copa America.

I løbet af de seneste to år har Neymar været ganske hårdt ramt af skader, og derfor har den brasilianske superstjerne samlet set siddet udenfor i mere end 200 dage, og nu må han igen se til fra sidelinjen.

Onsdag spillede Brasilien en venskabskamp mod Qatar som optakt til Copa America, og her måtte 27-årige Neymar udgå med en skade allerede 21 minutters spil, og kort efter kunne det brasilianske fodboldforbund meddele, at Willian blev kaldt ind som erstatning til Copa America.

Nu er Neymar blevet undersøgt nærmere af diverse læger, og Paris Saint-Germain har annonceret, at der venter fire ugers pause for verdens dyreste fodboldspiller efter en ny ankelskade.

Brasilien skal nu spille Copa America uden landets helt store stjerne. Turneringen, der afholdes i Brasilien, bliver skudt i gang den 14. juni, og værtsnationen er havnet i pulje med Bolivia, Peru og Venezuela.

Paris Saint-Germain kan dog glæde sig over, at Neymars skade sandsynligvis ikke kommer til at påvirke de første kampe i 2019/20-sæsonen, som det ellers oprindeligt var frygtet.