Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE køber ung islænding

SønderjyskE har købt den unge forsvarsspiller Isak Oli Olafsson, der trods sine bare 18 år har været anfører i Keflavik IF.

SønderjyskE har købt den 18-årige islænding Isak Oli Olafsson i Keflavik IF. Det bekræfter Sigurdur Gardarsson, der er direktør i den islandske klub, over for fotbolti.net. Haderslev-klubben har ikke selv meldt noget ud om købet.

Isak Oli Olafsson huserer i det centrale forsvar, og trods sin unge alder har han flere gange båret anførerbindet for Keflavik IF, der spiller i den næstbedste række på vulkanøen.

- Vi er meget glade på Isaks vegne, og vi ønsker ham alt det bedste. Han efterlader et stort hul på holdet. Vi har været meget tilfredse med den dialog, vi har haft med SønderjyskE, og vi mener, at aftalen er fair for alle parter, siger Sigurdur Gardarsson til fotbolti.net.

Isak Oli Olafsson tiltræder i SønderjyskE 23. august, og så må tiden vise, om han med det samme bliver en del af Superliga-truppen i Haderslev, eller om han i første omgang skal starte på U19-holdet.

Islændingen er SønderjyskE's fjerde transfer denne sommer - klubben har i forvejen hentet Rilwan Hassan, Justin Plautz og Patrick Banggaard.