Video : Tipsbladet
Superliga

Afviste klubber i Israel og Grækenland: Randers var det bedste for mig

Simon Piesinger ville gerne skifte uden for Østrigs grænser, og han kunne have havnet i Israel eller Grækenland, men han mente, at Randers FC var det bedste valg for hans karriere.

Randers FC mistede denne sommer Nicolai Poulsen, der skiftede til AGF, og i hans sted træder en høj østriger. Klubben har netop præsenteret Simon Piesinger, der måler 192 centimeter.

Den 27-årige midtbanemand kom for to år siden til SCR Altach fra Sturm Graz, og den østrigske bundklub ville egentlig gerne beholde ham. Men Piesingers kontrakt løb ud, han ville gerne til udlandet, og derfor endte han i Randers.

Det kunne dog være gået anderledes. Ifølge spilleren selv var der bud fra mere eksotiske steder.

- Min træner i SC Rheindorf Altach ønskede at forlænge min kontrakt, men jeg ville gerne prøve at spille i udlandet, som er alle spilleres drøm. Jeg havde muligheder for at komme til Israel og Grækenland, men jeg følte, at Randers FC var den bedste mulighed for min karriere. De har set mig spille, og da de spurgte, om jeg havde lyst til at skifte til dem, behøvede jeg ikke at tænke længe over det, siger Simon Piesinger til Randers Amtsavis.

Piesinger har skrevet en toårig kontrakt med Randers FC og kommer blandt andet til Danmark på anbefaling fra hans landsmand Marvin Egho. De to deler agent, og Egho talte varmt om klubben.

- Jeg har spillet hele min karriere i Østrig, så da jeg fik denne mulighed, var jeg ikke i tvivl. Det er en god liga, og jeg glæder mig til at vise mine kvaliteter til fansene. Jeg kender Marvin Egho, som har fortalt mange gode ting om klubben, så jeg glæder mig til at komme i gang og være med til at skabe de bedst mulige resultater for Randers FC, sagde Simon Piesinger i forbindelse med sin præsentation.

Han har fået nummer 8 i sin nye klub.