Video : Tipsbladet
Superliga

Ny AaB-spiller: Skal have ro på karrieren

Patrick Olsen er taget til Aalborg for at få ret kurs på en karriere, der har budt på mange forskellige ophold i løbet af kort tid.

Det medførte løftede øjenbryn, da Patrick Olsen for nylig blev præsenteret som ny AaB-spiller og dermed tog hoppet fra en udsigt til 2. division med FC Helsingør til Superliga med de bolsjestribede.

25-årige Olsen er taget Nordens Paris for at få sin karriere, der indtil videre har stukket i mange forskellige retninger, tilbage i den rigtige af slagsen.

- Jeg skal have ro på min karriere, og derfor har jeg også lavet en treårig kontrakt med AaB. Der er blevet skrevet meget om mig i medierne, og det har ikke alt sammen været lige positivt, men her håber jeg at få lov til at bevise, at jeg er en stille og rolig dreng, der har hovedet på det rette sted, siger Patrick Olsen til Nordjyske.

Midtbanespilleren har fået sin fodboldopvækst i Brøndby IF, men blev allerede som teenager hentet til Inter. Her blev det ikke til noget gennembrud og siden har han været på græs i Norge, Frankrig, Schweiz og altså senest Helsingør. Han har optrådt på samtlige danske U-landshold fra U16 til U21.