Celta skal stramme sig an: Ellers smutter Sisto
Foto: Alex Caparros/Getty Images
La Liga

Celta skal stramme sig an: Ellers smutter Sisto

Pione Sisto er ikke blandt de foretrukne i Celta Vigo. Derfor stiller hans agent nu øgede krav, hvis kantspilleren skal fortsætte i klubben.

Pione Sisto er ikke længere et navn, man dagligt falder over i overskrifterne for store præstationer på banen. Den ellers så driblestærke kantspiller er røget ud af truppen i Celta Vigo, hvor de mange trænerskifte ikke har været gavnligt for den tidligere FCM-spiller.

Det betyder samtidig, at Sisto har mistet sin plads i landsholdstruppen, men nu skal der snart nye boller på suppen for at få karrieren på rette spor igen, ifølge Sistos bror og agent, Angelo Sisto.

»Det vi kigger på lige nu, er at finde en holdbar løsning for Pione. Hvis han skal fortsætte i klubben er der nogle helt andre krav og betingelser, der skal opfyldes først. Det er jeg i løbende dialog med klubben om. Alternativet vil være, at han skifter klub. Sådan ser situationen ud i øjeblikket,« siger han til BT.

Han fortæller samtidig, at et skifte hjem til Danmark ikke er på tale. Målet er at blive i udlandet, hvor der er dialog med forskellige klubber.