Vejle Boldklub henter transferfri kant hos Superliga-nedrykker
Foto: Vejle Boldklub
1. division

Vejle Boldklub henter transferfri kant hos Superliga-nedrykker

Vejle Boldklub styrker truppen frem mod den nye sæson i 1. division.

Vejle Boldklub forstærker truppen med Lucas Jensen, der er hentet på en fri transfer hos Vendsyssel FF, der som Vejle rykkede ud af Superligaen.

Teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger siger:

– Lucas Jensen er den kantprofil, vi har søgt efter til at forstærke truppen. Selvom han kun er 24 år, har han mere end syv års erfaring fra NordicBet LIGA og Superligaen med i bagagen. Som spiller er Lucas Jensen en klassisk højrekant. Han er gennembrudsstærk 1:1, har fart, slår gode indlæg, og så har han en god fysik, som gør ham robust i duellerne.

– Vi får en spiller ind i truppen, som har begået sig på højeste niveau i NordicBet LIGA i en årrække og også prøvet kræfter med Superligaen. Han har været kampafgørende for sine tidligere klubber på det her niveau, og han har flere af de egenskaber, som vi har søgt, og som er vigtige for hold, som vil tage teten i rækken. Så vi glæder os rigtig meget til at se ham i den rød-hvide trøje.

Lucas Jensen spillede i den seneste sæsone 27 kampe i Superligaen og har underskrevet en kontrakt med Vejle Boldklub frem til 31. december 2020.

– Jeg har hørt meget godt om VB, og så tænder klubbens ambitioner mig. Målet om oprykning til Superligaen tiltrak mig, og så har Vejle Stadion altid været et fedt sted at spille. Der er altid god stemning, og omgivelserne i Nørreskoven er perfekte. Nu glæder jeg mig til at trække i VB-trøjen og få det talstærke publikum over på min side, siger Lucas.

– Som spiller er jeg en udfordrende og hurtig kantspiller, der truer modstandernes bagkæde med dybe løb. Jeg vil gerne bidrage med mål og assists, og mit helt store fokus på banen er, at der kommer slutprodukt på mine aktioner i form af målgivende afleveringer eller mål. NordicBet LIGA er en hård række, hvor kampen om oprykning i den kommende sæson bliver hård. Jeg kender racet i toppen af rækken fra de seneste sæsoner, og det kræver kontinuerligt gode præstationer at rykke op fra en række hvor kun førstepladsen tæller.

Lucas Jensen, der er 24 år, har en fortid i blandt andet Viborg FF, OB og Hobro IK.