Video : Tipsbladet
Superliga

FCK har Vavros afløser klar: Henter anføreren i FC Nordsjælland

Victor Nelsson kan snart kalde sig FC København-spiller. Mestrene henter ifølge tipsbladet.dk's oplysninger afløseren for Denis Vavro i FC Nordsjælland.

Inden længe bliver Victor Nelsson FC København-spiller. Ekstra Bladet var først med nyheden, og tipsbladet.dk har fået den bekræftet.

Det er ikke lykkedes også at få prisen bekræftet, men én kilde siger, at den beløber sig til 35 millioner kroner, hvis alle bonusser og klausuler opfyldes. Det vil i givet fald gøre Nelsson til den dyreste spiller nogensinde handlet mellem to danske klubber.

Siden Jonas Borring skiftede fra OB til FC Midtjylland for godt 20 millioner kroner i 2008, har ingen handler kunnet matche det beløb. Men nu er FC København altså tæt på at slå den 11 år gamle transferrekord.

Skiftet skulle være på plads, og offentliggørelsen nært forestående. Går det igennem, bliver Nelsson den anden FC Nordsjælland-forsvarsspiller, der tager turen til FC København denne sommer. Foruden anføreren har også Karlo Bartolec rykket sin arbejdsadresse de 25 kilometer fra Farum til Østerbro.

Nelsson lagde selv dette billede på Instagram sent onsdag aften:

Victor Nelsson ligner den oplagte afløser for Denis Vavro, der angiveligt skal til lægetjek i Serie A-klubben Lazio fredag. Det er måske også her, man skal finde årsagen til, at FC København kan slå transferrekorden mellem to danske klubber. For Vavro koster over det dobbelte.

Prisen på den stærke midtstopper skulle være mellem 67 millioner kroner og 93 millioner, alt efter hvilken kilde der refererer den.

Spørgsmålet er så, om det er gjort med forsvarshandler i FCK, hvis Nelsson-købet og Vavro-salget går hjem. I går stod det klart, at Nicolai Boilesen har pådraget sig en alvorlig skade og sidder ude i seks-ni måneder. 

Mens Ståle Solbakken dermed fattes venstre backs, har han højre backs til overflod. Det ventes dog, at FCK sælger Peter Ankersen denne sommer, men selv da råder klubben stadig over Guillermo Varela og førnævte Bartolec. Der altså ser ud til at få selskab af Victor Nelsson.