Video : Tipsbladet
Superliga

Ny FCK'er: Svarer til at skifte til en udenlandsk klub

Victor Nelsson har rykket nogle kilometer mod syd, men forsvarsspilleren mener alligevel, at det er som et udlandsskifte at rykke til FC København.

Fra FC Nordsjælland til FC København.

Den danske forsvarsspiller Victor Nelsson er blevet hentet ind som erstatning i FC Københavns forsvar, efter de danske mestre solgte Denis Vavro til italienske SS Lazio, og Nelsson kan se frem til at gå direkte i FCK's forsvar fra dag et, hvor han formentlig vil blive sat i et makkerpar med Andreas Bjelland.

Victor Nelsson er rigtig glad for at være skiftet fra FC Nordsjælland til FC København.

- For mig at se svarer et FCK-skifte til at tage til en udenlandsk klub, siger Victor Nelsson til FC Københavns hjemmeside og forklarer:

- FCK er en klub med internationale ambitioner, som altid har et klart defineret mål om at vinde mesterskabet i Danmark. Det tiltaler mig enormt meget, at jeg bliver del af en klub, som vil ud og vise København og Danmark frem i Europa og måle sig med de bedste – og lykkedes med det år efter år.

- Samtidig er det også en klub, der har en helt vildt fed hjemmebane, som alle danske spillere drømmer om at spille på foran en stærk fanskare.

Til FC Nordsjællands hjemmeside fortæller han, at det er med vemod, at han siger farvel.

- Der er mange følelser involveret i det her fra min side, men fodboldmæssigt er det på tide at tage det næste skridt, og der er FCK et godt step. De kan byde på europæisk fodbold hver eneste sæson, og efter at have prøvet det i FCN, ved jeg, hvor fedt og vigtigt det er for en spillers udvikling.

- Jeg kan godt forstå, hvis fansene i FCN ikke kan se det her fra min side, men de skal vide, at der et menneske bag beslutningen, og jeg føler, det er det rigtige for mig, selv om det er svært. Jeg kommer til at savne folkene i og omkring klubben i FCN. De og klubben har formet mig i halvdelen af mit liv, og jeg er dem evigt taknemmelig. Jeg har mange år tilbage af min karriere, og når jeg en dag vender hjem fra udlandet med min familie, så jeg er åben overfor at tage en tørn mere for FC Nordsjælland, siger han Nelsson.

FCN's hjemmeside bekræfter i øvrigt, at Nelsson nu er den største handel mellem to danske klubber nogensinde.