Messi fik rødt kort da Argentina tog tredjepladsen i Copa America

Det stak fuldstændig af med blandt andet to røde kort, da Argentina og Chile tørnede sammen i kampen om tredjepladsen ved Copa America.

Normalt er der ikke det store show over en kamp om tredjepladsen i nogen turneringer, men sådan skulle det bestemt ikke være, da Argentina og Chile spillede om bronzemedaljerne ved Copa America lørdag aften.

Her endte det med en 2-1-sejr til Argentina, men det er nok ikke resultatet, som denne kamp vil blive husket for ude i fremtiden. Der var nemlig tale om en ualmindelig beskidt spillet kamp, som bød på to røde kort.

Begge blev givet samtidig, da Lionel Messi og Gary Medel kom i nærkontakt efter en situation, hvor bolden løb udover baglinjen. Her var det primært Medel, der var i det røde felt, men kampens dommer valgte altså at give begge spillere rødt kort for deres optræden.

Forinden havde der været masser af opildnede situationer, og det hele boblede altså over efter 37 minutter med de to udvisninger, som i øvrigt tog en del minutter derefter at få sat gang i spillet igen.

Forinden havde Messi tryllet ved 1-0-målet, hvor han først tiltrak sig et frispark på midten af banen. Her var Chile-spillerne mere opsatte på at fremvise deres utilfredshed med dommeren end at dække op. Det opdagede Messi hurtigt, som sendte bolden i dybden til Sergio Agüero, som scorede på friløberen.

Dernæst scorede Paulo Dybala, som havde fået sin første startplads i Copa America for Argentina til 2-0. Derefter kom udvisningerne, og i anden halvleg fik Chile en chance for at komme ind i kampen igen, da de fik tildelt et straffespark efter VAR, hvor Arturo Vidal reducerede.

Mere blev det dog ikke til i kampen, og Argentina tog tredjepladsen i turneringen. Søndag spiller Brasilien og Peru finale i Copa America, som nærmest umuligt kan blive ligeså vanvittig en oplevelse at overvære.