Video : Tipsbladet
Superliga

Michelsen udpeger Oliver Christensen som ny førstemålmand i OB

Det bliver den unge målmand Oliver Christensen, som i første omgang bliver OB-cheftræner Jakob Michelsens førstevalg i målet.

Med Sten Grytebust i FC København har man i OB skulle finde frem til, hvorvidt det skal være enten Sayouba Mandé eller Oliver Christensen, der skal stå mellem stængerne i den kommende sæson.

Her har OB-cheftræner Jakob Michelsen blandt andet kunne bruge opstartsperioden på at finde frem til, hvem der skulle stå for fynboerne i deres første kamp i Superligaen, der er mod FC København på søndag. Her er valget faldet på 20-årige Oliver Christensen.

Det fortæller Michelsen i et interview med Stemmer fra Ådalen.

- Oliver (Christensen red.) står kampen på søndag. Dermed ikke sagt, at der kan komme rokader på dén position. Det skyldes, at vi vurderer, at han er en my foran Mandé, og han er lige pt den bedste målmand, siger han og fortsætter:

- Den vej igennem er der ikke noget anderledes på dén position som mange andre positioner, at den bedste mand spiller, og fordi man spiller den første, så betyder det ikke, at man spiller kamp syv, lyder det fra Jakob Michelsen.

Med afgangen af Sten Grytebust slår OB-cheftræneren desuden fast, at det altid vil være en ændring, når man må sige farvel til det, som han selv kalder for Superligaens bedste målmand. Men han vælger at se positivt på ændringen. 

- Lige først for er det selvfølgelig også en nedgradering, men på sigt kan det vise sig at være endnu bedre. Men Oliver er et stort talent med en stor fremtid foran sig. Jeg sagde allerede, da han fik sin debut for et års tid siden, at det var en fremtidig førstemålmand i OB, og nu får han chancen for at vise, hvor dygtig han er, fortæller OB's cheftræner.

Kampen mellem OB og FC København spilles søndag klokken 16, og den sendes direkte på Canal 9.