Video : Tipsbladet
Superliga

Carsten V. Jensen: Brøndby kontaktede mig allerede for fire år siden

Den nyudnævnte fodbolddirektør i Brøndby IF, Carsten V. Jensen, kan nu afsløre, at han første gang blev kontaktet af klubben for fire år siden.

Brøndby IF løb med alle danske fodboldoverskrifter i går onsdag. De lavede nemlig en ledelsemæssig udskiftning, hvor FCN's sportsdirektør Carsten V. Jensen blev præsenteret som ny fodbolddirektør i klubben. Det betyder samtidig et farvel til Ebbe Sand. 

Et af samtaleemnerne i forhold til ansættelsen er, at Carsten V. Jensen har en fortid som sportsdirektør hos ærkerivalerne fra FCK. Carsten V. Jensen kan dog afsløre, at han blev kontaktet af Brøndby IF allerede kort tid efter bruddet med FCK. 

- Jeg kan ærligt sige, at jeg for fire år siden havde en dialog med Jan Bech Andersen. Men der følte jeg, at det var for tidligt. Jeg havde siddet på det største budget i Norden. Så hvordan kunne jeg få en ny udfordring? Det blev så FC Nordsjælland, selv om jeg havde andre muligheder. Jeg havde dén snak med Jan, men det gik i en anden retning, siger Carsten V. Jensen til B.T

Brøndby IF annoncerede i samme ombæring Ole Palmå som ny administrende direktør i Brøndby IF.