Video : Tipsbladet
Generelle

Dolberg om ny sæson: Jeg vil være Ajax' førstevalg igen

Den danske angriber forklarer i et interview på klubbens hjemmeside, at han har planer om at blive førstevalg på angriberposten igen.

Kasper Dolberg måtte i sidste sæson tage til takke med en bænkplads i rigtig mange kampe. Den 21-årige dansker blev i starten af sæsonen skadet, og da han blev klar igen, havde han svært ved at vippe Klaas-Jan Huntelaar og Dusan Tadic af pinden som Ajax' førstevalg på angriber-positionen. 

Nu er Dolberg og resten af Ajax-mandskabet samlet igen for at gøre klar til en ny sæson. Holdet er i øjeblikket på træningslejr, og mandag scorede Dolberg i en testkampe mod Istanbul Basaksehir. Og det tidligere Silkeborg-talent er da også klar over, at han skal arbejde hårdt for at tilkæmpe sig en startplads på holdet. 

- Når jeg ser tilbage på sidste sæson, følte jeg mig aldrig helt på 100 procent. Det har man brug for 90 kontinuerlige minutter for. 10 kampe i træk gør forskllen, og med mig var det hele tiden ind, ud, ind, ud. Det er mit job at ændre det i år. 

- Det er simpelt. Jeg vil gerne være Ajax' førstevalg igen og lave mange mål. Siden sidste mandag har det handlet om det, siger han ifølge klubbens hjemmeside. 

Kasper Dolberg spillede i sidste sæson 39 kampe for Ajax.