Video : Tipsbladet
Superliga

Jens Stage glæder sig til AGF-gensyn: Jeg har mange gode venner i klubben

Jens Stage glæder sig til at se sine tidligere holdkammerater fra AGF, men kampen skal vindes, understreger FC København-spilleren.

Jens Stage debuterede i sidste spillerunde for FC København på udebane mod OB, og fredag aften kan han få hjemmebanedebut i Parken.

Det er dog ikke det eneste, der gør kampen speciel for den 22-årige midtbaneprofil. Fredagens gæster i Parken er AGF, hvor Jens Stage i en lang periode var en stor profil og anfører, før han tog til København denne sommer.

For Stage bliver kampen derfor også et gensyn med flere gode venner, og det glæder han sig også til. Men når dommeren fløjter er det en kamp, der skal vindes, slår han fast. 

- Jeg har været derovre og sige farvel og joket lidt med dem. Jeg har rigtig mange gode venner i klubben, og jeg glæder mig til at sige hej til dem efter kampen. Men når dommeren fløjter op til kamp, så er det en kamp, der skal vindes ligesom alle andre, fortæller Jens Stage til fck.dk og tilføjer:

- Jeg håber, at vi kan gøre det til en kamp i et højt tempo og presse dem. De har også et lidt nyt hold, som man kan håbe, at de ikke har fået helt styr på relationerne.

Der er kampstart fredag aften klokken 19.00.