Jacob Bruun Larsen lynede i Dortmund-testsejr

Den 20-årige Borussia Dortmund-dansker Jacob Bruun Larsen lavede tirsdag aften to mål i testsejren over St. Gallen.

Borussia Dortmund er lige nu i gang med finpudse formen inden Bundeliga-starten. Tirsdag aften mødte de schweiziske St. Gallen, og det blev til en 4-1 sejr, hvor danske Jacob Bruun Larsen stod for to af målene.

Achraf Hakimi havde sendt Dortmund i front allerede efter 3 minutters spil, og efter en halv time fordoblede Jacob Bruun Larsen på oplæg fra Axel Witsel.

Et minut før pausen var Bruun Larsen så på spil igen, da han scorede til 3-0 på oplæg af nyindkøbbet Nico Schulz. St. Gallen fik dog reduceret i første halvlegs overtid.

Efter 74 minutters spil blev Jacob Bruun Larsen udskiftet, og dermed nåede han lige at se sin anfører, Marco Reus, lukke ballet til 4-1 to minutter forinden.

Borussia Dortmunds første store opgave venter allerede på lørdag, hvor de møder Bayern München i den tyske Super Cup.