Video : Tipsbladet
Superliga

Kasper Fisker: Sindssygt vigtigt for klubben, at vi går videre

Brøndby IFs Kasper Fisker vil ikke undervurdere, hvor vigtigt det er for klubben at gå videre mod Lechia Gdansk på torsdag.

Brøndbys europæiske drøm lever, og på torsdag er det alt eller intet, når polske Lechia Gdansk kommer på besøg i Europa League-kvalifikationen. Det omvendte opgør endte 2-1 til det polske mandskab, så Brøndby har fine muligheder for avancement. 

Skulle Brøndby gå videre, er der stadig lang vej til Europa League-gruppespillet. Ikke desto mindre vil Brøndby-slideren Kasper Fisker ikke undervudere vigtigheden af et potentielt avancement. 

- Det er sindssygt vigtigt for klubben, at vi går videre. Det er ikke sikkert, at vi kommer i et europæisk gruppespil, som vi rigtig, rigtig gerne vil, men det er vigtigt, at vi slår de her hold og får de her succesoplevelser som hold og klub. Og i det mindste giver os chancen for at gå efter at lave den her store overraskelse i de næste runder, lyder det fra Kasper Fisker til Brøndbys hjemmeside. 

Kasper Fisker har kun fået én startplads i denne sæson indtil videre, men han er optimistisk omkring spilletiden

- Jeg står lige uden for startopstilling og håber selvfølgelig på at få nogle flere minutter, så det er fedt, at der er så mange kampe efter hinanden. Og det er ikke noget, man skal pive over. Det er noget, man gør sig fortjent til, og som man skal stræbe efter hele året. Så det er selvfølgelig dét, vi gør, fortæller Kasper Fisker. 

Der er kampstart mellem Brøndby IF og Lechia Gdansk klokken 19.30 på torsdag.