Video : Tipsbladet
La Liga

Zanka får måske dansk makker i Fenerbahce-forsvaret

Simon Kjærs fremtid ligger muligvis i Fenerbahce, som også er ved at sikre sig Mathias Zanka Jørgensen.

Det ser efterhånden ud til, at der er mulighed for, at der bliver tale om et dansk makkerpar i midterforsvaret for den tyrkiske storklub Fenerbahce. I forvejen ser det ud til, at Mathias Zanka Jørgensen er tæt på et skifte til klubben, og nu virker det også til at de rykker for landsholdsanfører Simon Kjær.

Angående Kjær er det den spanske sportsavis Estadio Deportivo, som peger på, at 30-årige Kjær kunne være på vej tilbage til klubben, som han forlod for to år siden.

I Simon Kjærs nuværende klub har det denne sommer set ud til, at man er i gang med en stor hovedrengøring, hvor man har hentet intet mindre end 11 nye spillere ind, som blandt andet drejer sig om de to forsvarsspillere Diego Carlos og Jule Kounde.

Allerede nu har Gabriel Marcado forladt klubben, mens fremtiden for Sergi Gomez og Joris Gnagnon endnu er usikker.

Derfor må der også være nogle spillere på vej ud, og her lader det altså til, at Kjær er en del af dem, som skal finde et nyt sted at spille. I løbet af sommeren har det været fremme, at Fenerbahce gerne ville have Kjær tilbage, og det er de angiveligt stadig tændt på.

Foruden Istanbul-klubben har der eftersigende også været interesse fra AC Milan, men det virker mest sandsynligt, at den tidligere FC Midtjylland-spiller rykker tilbage til det gamle Konstantinopel.

Simon Kjær har i sin tid for Sevilla spillet 64 kampe.