Video : Tipsbladet
Rygter

Søndagens rygtebørs (opdat.): Fiorentina vil overtale kontraktfri Ribery

Vi giver dig de seneste rygter fra transfervinduet, hvor der er godt gang i sagerne denne søndag.

Frank Ribery fra kontraktløs til Fiorentina
Note:
Franck Ribery har været klubløs i august efter han kontrakt med Bayern München udløb ved udgangen af juli. De er vilde med ham i Toscana, hvor Fiorentina meldes at være i fuld gang med at forsøge at sælge projektet under den nye italiensk-amerinske ejer Rocco Commisso til 36-årige Ribery.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sport Italia

Donny Van de Beek fra Ajax til Real Madrid
Note:
Ajax-profilen kan blive den næste til at forlade en Ajax-midtbane, der er blevet tyndet gevaldigt ud, efter at flere storklubber har været strandhugst som følge af Ajax' flotte Champions League-eventyr i sidste sæson. Van de Beek har selv bekræftet interessen fra Real Madrid.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Marca

Neymar fra PSG til FC Barcelona
Note: Fransk PSG vil gerne af med Neymar. FC Barcelona vil gerne have ham, og spilleren selv vil gerne tilbage. Jamen hvad er så problemet. Det er at FC Barcelona helst ikke vil betale de store penge for ham, og det kan spændende ben for en aftale, der dog stadig ser lovende ud. PSG har forslået 50 millioner pund plus spillerne Philippe Coutinho og Nelson Semedo fra FC Barcelona.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Neymar fra PSG til Real Madrid
Note:
Real Madrid vil også leje med i spillet om Neymar, men her vil man heller ikke betale alt for meget. Til gengæld giver man PSG en lokkedue, der hedder Gareth Bale i bytte.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: El Mundo Deportivo 

Nacer Chadli fra AS Monaco til Anderlecht
Note: Det er aldrig blevet helt godt for Nacer Chadli i Ligue 1, og nu er han på vej til Belgien og til Anderlecht, hvor Chadli kan blive holdkammerat med Vincent Kompany.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: DH Sport 

Paulo Dybala fra Juventus til PSG
Note: Det ser ret sikkert ud, at Juventus stadig gerne vil sælge Dybala. Det er klubben nu selv ude at sige, men kan man finde en køber. PSG ligner lige nu et godt bud.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal.com

Serge Aurier fra Tottenham til AC Milan
Note: Forsvarsspilleren Serge Aurier vil gerne væk fra Spurs denne sommer, hvor især AC Milan presser på for en aftale i øjeblikket. PSG er også inde i billedet men AC Milan skulle føre det ræs.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Cristiano Biraghi fra Fiorentina til Inter
Note: Efter nogle stærke præstationer i Serie A er Inter klar til at byde på Fiorentina-profilen Cristiano Biraghi, men det bliver næppe billigt.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato