Dagens Double: Ørebro med gode muligheder for point
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Ørebro med gode muligheder for point

Vi forstår ikke helt hvorfor svage Kalmar er så relativt klare favoritter i opgøret mod Ørebro.

Spilstop 19.00

Lillestrøm - Mjondalen X2

Odds 1,87 hos Bet365

Spilstop 19.00

Kalmar - Ørebro X2

Odds 1,85 hos Bet365

Samlet Odds: 3,45 hos Bet365

Kalmar er 2,1 favorit i skrivende stund. Det forstår vi ikke helt. De er placeret næstsidst, og har blot fået tre point via tre uafgjorte kampe i de sidste 10 ligakampe. Hvorfor skulle de så pludselig vinde nu til så lavt et odds. 

Vi går ihvertfald modsat og spiller på at umærkede Ørebro kan få bare et enkelt point med hjem. De ligger placeret midt i rækken, og er inde i en god periode med syv point i tre kampe. De fremstår lige nu som et klart bedre hold ikke mindst organisatorisk.

I Norge tager Lillestrøm imod Mjondalen. En kamp vi også tror bliver mere tæt end oddset måske indikerer. Holdene ligger side om side i midten af tabellen. Der er bare den forskel at Mjondalen er i hysterisk form, og spiller rigtig god fodbold lige nu. 

Faktisk har de ikke tabt i otte kampe inklusiv to pokalkampe. Lillestrøm har tabt fire af holdets sidste seks kampe. Igen mener vi der bør blive tale om en tæt og åben kamp, og spiller X2 til odds 1,87. Det skal siges at gæsterne er uden Bokve og Gulden, mens værterne kan stille i stærkeste.