Dagens Spilforslag: Svækkede Zwolle
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Svækkede Zwolle

Udesvage Zwolle er uden stort set alle de målfarlige spillere fra sidste sæson.

Fredag kl. 20.00
Vitesse - Zwolle
1 (AHC -1,5)
2,04 @ Bethard

PEC Zwolle har brugt sommeren på at sælge ud fra toppen af truppen, hvor man har sagt farvel til tre af de fem spillere, der sidste sæson spillede flest kampe. Det drejer sig om keeper Mickey van der Hart samt Kingsley Ehizibue og Younes Namli, som begge toppede listen for måloplæg med syv assists hver.

Og som om det ikke var nok må Zwolle her undvære op mod seks skadede spillere, der inkluderer tre af sidste sæsons fire mest scorende spillere i form af Vito van Crooij, Mike van Duinen og Thomas Lam. Der er med andre ord ikke noget at sige til, Zwolle har indledt sæsonen med to nederlag på 1-3.

Vitesse har omvendt haft en rolig sommer på transfermarkedet. Sidste sæsons nummer 5 er da også kommet fornuftigt i gang med sæsonen med fire point efter de første to kampe. Vitesse stod sidste år med 10-6-1 på hjemmebane, hvor halvdelen af sejrene var på mindst et mål. Og når Zwolle omvendt tabte syv af ni udekampe med mere end ét mål, så ligner odds 2,04 på en komfortabel sejr til hjemmestærke Vitesse over svækkede Zwolle lidt af en gave.