Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Liverpool afviser FC Nordsjælland, der vil leje Steven Gerrards fætter

Det danske mandskab FC Nordsjælland har ifølge Sky Sports forsøgt at leje Steven Gerrards fætter. Men Liverpool har afvist det danske mandskab.

Steven Gerrard har lige været i Danmark med sit Rangers FC-hold, der slog FC Midtjylland ud af Europa League-kvalifikationen, og hvis Liverpool FC ikke havde stået i vejen, kunne en anden del af Gerrard-familien være i Danmark netop nu.

Det skriver Sky Sports.

Den danske klub FC Nordsjælland har ifølge det engelske medie forsøgt at få fat på Steven Gerrards fætter Bobby Duncan, der til dagligt spiller i Liverpool FC.

18-årige Bobby Duncan er angriber og en del af klubbens U23-hold, og ifølge Sky Sports har det danske mandskab forsøgt sig med en lejeaftale for englænderen. Det er dog blevet afvist af Liverpool FC.

Bobby Duncan startede sin ungdomskarriere i Wigan, inden han i 2011 skiftede til Manchester City. For et år siden rykkede han til Liverpool, og han har allerede vist gode prøver på sin målform med 18 mål i 20 kampe i U18 Premier League.

Angriberen, der er på Liverpools U23-hold nu, var med klubbens førstehold i USA i juni, men er altså fortsat et lille stykke fra at være en fast del af Jürgen Klopps trup.