Video : Tipsbladet
Benelux

Rigmand får grønt lys til at købe Nice: Dolberg-skifte rykker tættere på

INEOS-ejer Jim Ratcliffe har af Konkurrencestyrelsen i Frankrig fået grønt lys til at købe den franske fodboldklub OGC Nice.

Kasper Dolberg er på vej væk fra Holland og Ajax, men indtil videre er der ikke blevet sat underskrifter på en aftale med OGC Nice, som ventes at være danskerens kommende klub.

Og det er der en god forklaring på - den franske klub, der har Patrick Vieira som manager, er i færd med at blive overtaget af rigmanden Jim Ratcliffe, der er bag virvirksomheden INEOS.

Men nu er der godt nyt i forhold til en eventuel aftale: Konkurrencestyrrelsen i Frankrig har givet grønt lys til, at Ratcliffe kan købe Nice.

Dermed er vejen banen, og ifølge mediet Nice-Matin er forventningen, at den endelige overtagelse af klubben sker på fredag. Og mediet melder videre, at klubben så fra på mandag vil kunne indgå aftaler med nye spillere - det gælder altså Kasper Dolberg, der har været i venteposition i denne uge og derfor har været helt ude af Ajax' kamptrup.

Danskeren har også været rygtet til tyske Hoffenheim, hvor hans tidligere holdkammerat i Silkeborg Robert Skov spiller, men der var kun tale om en lejeaftale, og det lader til, Dolberg har takket nej til denne mulighed. I stedet ventes han nu at skifte til Nice for 150 millioner kroner i næste uge.

Kasper Dolberg skal i Nice erstatte Mario Balotelli, der er vendt hjem til Italien.