Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-stopper i kovending: Ikke intentionen at skifte klub

Kees Luijckx har ikke intentioner om at forlade SønderjyskE denne sommer alligevel, fortæller han til TV3 Sport.

Kees Luijckx startede sommeren på bænken i SønderjyskE, og i sæsonens første fem kampe fik han kun et enkelt indhop. Det fik den 33-årige hollænder til at åbne op for et skifte, men nu har piben fået en anden lyd.

I de to seneste kampe har Kees Luijckx nemlig fået fuld spilletid, og nu er han klar på at blive i klubben. Det fortæller hollænderen selv til TV3 Sport efter SønderjyskE’s kamp mod OB fredag aften.

- Hvis jeg spiller, er jeg meget glad. Hvis jeg ikke spiller, er jeg ikke så glad. Det ved alle, og jeg er 33 år, føler mig god, og min krop har det godt. Jeg føler bare, at jeg skal spille hver kamp. Nu spiller jeg og er glad igen. Så det er faktisk ikke intentionen at skifte klub, og som det går nu, er det fint, fortæller Kees Luijckx, der regner med at blive i det sønderjyske:

- Det tror jeg. Det er min intention. Hvis jeg spiller og er vigtig for holdet, er der intet problem. Men det er meget vigtigt i min alder, at man spiller hver kamp. Også hvis kroppen har det godt, skal man ikke sidde på bænken.

Kees Luijckx har spillet i SønderjyskE siden 2015, og han har kontraktudløb næste sommer.