Video : Tipsbladet
La Liga

Barcelona-præsident: Neymar er ikke i vores planer for januar

Neymar skal ikke til Barcelona i januar. Heller ikke selvom klubben prøvede alt, hvad den kunne, for at få den brasilianske stjerne tilbage i det netop lukkede transfervindue, siger klubbens præsident.

Vi får ikke den samme transfersaga omkring Neymar at se igen, når transfervinduet åbner, hvis det står til FC Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu.

Storklubbens overhoved har droppet af trække den brasilianske superstjerne tilbage Catalonien, selvom han medgiver, at de prøvede ihærdigt denne sommer.

- Han er ikke i vores planer for januar. Vi kunne ikke møde PSG’s krav denne sommer. Barcelona har aldrig tilbudt spillere for Neymar, det var PSG, der spurgte efter dem. Vi gjorde alt, hvad der var muligt, for at hente ham, siger Bartomeu ifølge Marca.

- Det er et faktum, at Neymar bad PSG om kun at forhandle med Barcelona. Handlen var ikke nem, hverken på et økonomisk eller socialt niveau.

Historien om Neymar kørte gennem hele sommeren. Fra den forgangne sæson sluttede og helt indtil få timer før transfervinduet lukkede den 2. september. Det forlød undervejs, at Lionel Messi var særligt ivrig efter at få Neymar tilbage som kollega.

- Messi bad mig ikke om at hente Neymar, det er en myte. Spillerne har ikke noget at skulle have sagt, når det kommer til at købe spillere, det er den sportslige ledelse, den tekniske afdeling og direktøren, der bestemmer, siger Bartomeu.

Neymar bliver altså i Paris Saint-Germain det næste halve års tid som minimu,.