Video : Tipsbladet
Landshold

Lettet U21-keeper: Ville rydde op efter mig selv

Oliver Christensen var glad for, at han kunne redde Rumæniens straffespark, som keeperen selv begik i tirsdagens U21-landskamp.

Det danske U21-landshold vandt tirsdag aften 2-1 over Rumæniens ditto, men Oliver Christensen fra OB var tæt på at spille en yderst uheldig hovedrolle til sidst.

"OC" så først skidt ud ved Rumæniens scoring, inden han begik straffespark i overtiden. Florinel Coman fik dermed en gylden mulighed for at udligne, men det lykkedes Christensen at rette op på sin egen fejl ved at redde forsøget.

- Først og fremmest er det jo rigtig dårligt af mig at lave straffe, fordi det er den eneste måde, de kan få en stor chance på. Jeg bliver lidt for ivrig efter at få fat i bolden, og han ved godt, at jeg kommer, så han trækker selvfølgelig straffesparket, siger han til 6'eren og tilføjer:

- Jeg tænker bare fy for satan. For at være helt ærlig var det, hvad jeg tænkte først, men bagefter var jeg fuldt fokuseret på sparket, og jeg kunne se, at han var nervøs. Og så gættede jeg den rigtige side.

U21-keeperen kunne derfor komme tilbage til omklædningsrummet som helt, og det var han selv meget lettet over.

- Det er selvfølgelig dejligt, for hvis de havde scoret på straffesparket, havde jeg kostet to. Det havde ikke været godt for selvopfattelsen, så det er super vigtigt, at jeg napper den - også for mig selv. Det var min egen fejl, og jeg ville rydde op efter mig selv.

Andreas Skov Olsen stod for begge danske mål i 2-1-sejren i EM-kvalifikationen.