Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby-chef efter pokalexit: Det er en tom følelse

Christian Nielsen stod med en ærgerlig smag i munden efter onsdagens pokalkamp mod Fremad Amager, som Lyngby tabte efter straffesparkskonkurrence.

Superliga-oprykkerne fra Lyngby var onsdag aften på besøg på Sundby Idrætspark og Fremad Amager fra NordicBet Ligaen i Sydbank Pokalen.

Her bragte værterne sig foran på en Pierre Larsen-scoring efter en lille time, inden Gustav Marcussen udlignede for gæsterne i det 77. minut. Opgøret måtte derfor i straffesparkskonkurrence, hvor Fremad Amager endte med at trække det længste strå.

Og Lyngby-træner Christian Nielsen stod efterfølgende med en tom følelse i kroppen.

- Det er en tom følelse. Vi hader at tabe fodboldkampe, uanset om det er i pokalen, eller hvor det er. Det er en ærgerlig følelse. Det er en meget lige kamp, hvor tingene desværre tipper over til Fremad Amager på allersidste spark. Sådan er det, siger han til Lyngby TV.

Christian Nielsen havde til opgøret lavet flere ændringer i startopstillingen, hvor unge spillere som Adam Sørensen, Emilio Simonsen og Gustav Marcussen var med fra start, og Lyngby-chefen var godt tilfreds med de nye spillere.

- Det synes jeg. Det var vigtigt for os at vise de unge spillere tillid, men også at vi har brug for dem. Det er en lang sæson, og der er tre måneder til, at Superligaen går på pause, så vi får brug for alle kræfter, lyder det fra Nielsen.

- Derfor var det vigtigt for os at få nogle af de spillere, der ikke har fået så meget spilletid endnu, op i kampform og op i gear, så afstanden fra startelleveren til reservespillerne ikke er for stor.

- Og når det er sagt, så synes jeg, at de unge gør det fremragende. Det er god erfaring for dem i den her kulisse og det her drama. Selvfølgelig ville vi gerne have vundet kampen, men det giver noget hår på brystet, som vil gavne klubben fremadrettet.

Fremad Amager er dermed en del af lodtrækningen til Sydbank Pokalens tredje runde, som afvikles klokken 13.00 torsdag.