Video : Tipsbladet
La Liga

Ødegaard ville ikke tilbage til Real Madrid efter sidste sæson

Martin Ødegaard havde intet ønske om at tage kampen op om spilletid i Real Madrid i denne sæson.

Der er rigtig mange rundt om i Europa, der kender til navnet Martin Ødegaard, men den nu 20-årige nordmand har siden skiftet til Real Madrid som 16-årig ikke slået igennem til førsteholdet. 

I stedet er det blevet til lejeophold i hollandsk fodbold hos Heerenveen og Vitesse, og da han nærmede sig enden på sidste sæson, stod det klart for ham, at det måske ikke var det bedste, hvis han skulle tilbage til Madrid.

Det fortæller han i et interview med norsk TV2.

- Jeg havde det sådan, at det nok ikke ville være det bedste for mig at vende hjem til Madrid. Der er der rigtig mange store navne, og der er hård kamp om pladserne. Det var klart for mig, at det var bedre at bede om et nyt lejeophold, som klubben også accepterede, forklarer Ødegaard, og tilføjer, at det var derfor det kom på plads så hurtigt.

Nu er han i Real Sociedad på en ét-årig lejekontrakt, men målet er at komme tilbage til Real Madrid, slår han fast.

- Det var derfor jeg skrev under med dem, fordi jeg vil spille for dem en dag. Jeg føler, at jeg har udviklet mig meget de sidste to år, hvor jeg er blevet bedre og mere moden, lyder det fra nordmanden, som også kan mærke, at han er fysisk stærkere nu.

Ødegaard har da også vist sig flot frem i Sociedad, hvor han har bevist, at talentet ikke er forduftet af årene i Holland.