Video : Tipsbladet
Benelux

FC Utrecht-træner om Makienok: Det er forfærdeligt for den dreng

FC Utrechts cheftræner følger med evigt uheldige Simon Makienok, der igen er blevet ramt af et tilbagefald.

Simon Makienok skiftede til hollandske FC Utrecht den 1. juli 2017. I de mere end to år, der er gået, har han spillet fem kampe for klubben.

Efter to optrædener overrev Simon Makienok sit korsbånd, og hvis man ser bort fra et par korte indhop i ligaen for et års tid siden, har han været skadet lige siden. Den ene skade har afløst den anden, og den tidligere Brøndby-angriber er blevet ramt af flere tilbagefald.

Således også nu igen.

Læs også:Heerenveen-kaptajn antyder: Odgaard skal ikke tage flere straffespark

I midten af juli udtalte en optimistisk Simon Makienok, at han satsede på at kunne gøre comeback for FC Utrecht i nærmeste fremtid, men her to måneder senere er det ikke sket, og det er ifølge cheftræner John van den Brom fordi, at danskeren igen er blevet ramt af et tilbagefald i sin genoptræning.

- Hver gang, han kommer tilbage fra en skade, bliver han ramt af et tilbageslag. Nu er han igen tæt på at kunne træne med holdet. Det er forfærdeligt for den dreng, fordi han gør alt, hvad han kan for at komme i form. Det er, hvad det handler om. Han skal i form, og så skal han forblive i form, siger FC Utrecht-træneren til Algemeen Dagblad og tilføjer:

- Han skal nok komme.

Læs også:Simon Makienok på vej tilbage: Håber at spille snart

28-årige Simon Makienok har sammenlagt optrådt 263 minutter for FC Utrecht, og han nåede ikke at score på den korte tid. Danskerens aftale med den hollandske klub udløber efter denne sæson.

Foruden FC Utrecht kan Simon Makienok skrive HB Køge, Brøndby IF, Palermo, Charlton og Preston North End på sit CV. 

Læs også:Makienok træner med igen efter ni måneders skadespause

Læs også:Simon Makienok sigter mod næste sæson: Han er en overlever

Læs også:Flere måneders pause venter: Simon Makienok skal under kniven igen