Video : Tipsbladet
Superliga

Klopp afslører: Missede det snedigste trick i fodboldens historie

Jürgen Klopp fortæller, at han ikke så Liverpools mål til 4-0 mod Barcelona.

Liverpool leverede et af de største comebacks i Champions League historie, da de slog Barcelona ud i semifinalen.

Efter at have tabt 0-3 i det første opgør på Camp Nou fik de vendt det hele på hovedet med en 4-0-sejr hjemme på Anfield.

De fjerde mål kom efter et hurtig taget hjørnespark af Trent Alexander-Arnold, som Divock Origi sparkede i kassen, men Jürgen Klopp så ikke hændelsen.

Læs også:Klopp giver sin vurdering: Denne mand skal erstatte mig

- Jeg så det faktisk ikke. Måske er det en god metafor for livet som fodboldtræner, men jeg missede Trents øjeblik af genialitet. Jeg så bolden gå til hjørne, og så Trent gå til bolde, og Shaqiri fulgte ham, skriver Klopp i sin klumme på The Players' Tribune og fortsætter:

- Så vendte jeg ryggen til, fordi vi ville lave en udskiftning. Jeg snakkede med min assistent, og jeg får gåsehud hver gang jeg tænker på det, men så hørte jeg larmen. Jeg vendte mig om og så bolden flyve i mål. 

- Jeg vendte mig om og så på Ben Woodburn, og han sagde: "Hvad skete der lige?", og jeg sagde: "Jeg har ingen anelse". 

Læs også:Van Dijk: Du kan ikke sammenligne mig og Messi

- Anfield gik amok. Fuldstændig amok. Jeg kunne knap nok høre min assistent, og han råbte: "Nå, skal vi stadig lave udskiftningen?". Jeg glemmer aldrig, at han sagde det. Det vil altid være hos mig.

- Kan man forestille sig det? I 18 år som træner og millioner af timer med fodbold, og så misser jeg det mest snedige, der nogensinde er lavet på en fodboldbane. Efter den aften har jeg nok set Divocks mål 500.000 gange, men i virkelighenden så jeg kun bolden ramme nettet, lyder det fra Klopp.

Læs også:The Best: Lionel Messi vinder prisen som årets spiller

Læs også:Real Madrid med fire stjerner på årets hold

Læs også:The Best: Liverpool-keeper er årets bedste