Video : Tipsbladet
Champions League

Neymar er i Barcelona: Skal i retten om massevis af millioner

Barcelona vil tilsyneladende gerne have Neymar tilbage, men de er stadig i en bitter sag med brasilianeren om 195 millioner kroner.

Henover sommeren har rygterne kørt omkring den brasilianske verdensstjerne Neymar, som angiveligt kunne have været på vej tilbage til FC Barcelona. Fredag er han tilbage i den catalanske hovedstad, men det er ikke for at forhandle.

I stedet handler det om en langstrakt sag mellem Barcelona og Neymar, som har stået på i godt to år, som handler om en loyalitetsbonus, hvor de to parter er meget uenige om, hvem der skal have penge. 

Læs også:Barcelona blev idømt bøde på 2000 kroner: Nu anker klubben dommen

Det skriver den Barcelona-baserede sportsavis Diario Sport.

Sagen er for retten i Barcelona fredag formiddag, hvor Neymar kæmper for at få det fulde beløb for en loyalitetsbonus, men da han skiftede til PSG har spanierne ikke ville betale ham pengene. Barcelona mener derimod, at de skal have en del af de penge, som de havde betalt forinden tilbage.

Læs også:FC Barcelona får bøde på 2.000 kroner i Griezmann-sag

Alt i alt er det et beløb på 195 millioner kroner, som de to parter strides om at finde den rette fordeling af.

Neymar skiftede i sommeren 2017 fra Barcelona til PSG for 1,65 milliarder kroner, som gjorde ham til verdens klart dyreste spiller. Det er en rekord, som ingen andre hidtil har slået.

Læs også:Stjerneagent afviser: Jeg har ikke tilbudt Zlatan til Argentina

Læs også:Neymar dukkede Joachim Andersen og co. til allersidst

Læs også:David Beckhams MLS-hold vil have tidligere Real Madrid-træner