Video : Tipsbladet
La Liga

Wass og Valencia giver Bilbao sjældent nederlag

Det blev til en sejr på 1-0, da svingende Valencia med Daniel Wass på højrebacken slog Athletic Bilbao.

Det har gået meget op og ned for Valencia i denne sæson, og denne lørdag gik det op for Daniel Wass og Co, da de var på besøg i baskerlandet, hvor de endte med at slå Athletic Bilbao med 1-0.

Her var det nok engang en kamp, hvor danske Wass fik fuld spilletid, som han også har for vane at gøre generelt for den spanske klub, som i denne sæson kæmper for at få tingene på rette kurs, så de kan snuppe en billet til europæisk fodbold ved slutningen af sæsonen.

Kampens eneste scoring kom efter 27 minutters spil, da 28-årige Denis Cheryshev fik sat sidste berøring på bolden, inden den gik over stregen. Forinden havde Ferran Torres modtaget en veltimet aflevering i feltet, som han lagde ind foran den russiske angriber, som scorede.

Det er desuden ikke hverdagskost for Bilbao-mandskabet at gå fra banen med et nederlag i denne sæson. Det var nemlig det første af sin slags i La Liga for klubben, der udelukkende har spillere med baskisk baggrund i truppen. For Valencias vedkommende var det klubbens blot anden sejr af syv mulige i denne udgave af den bedste spanske række.

Med sejren er Valencia nu på 9. pladsen i den bedste spanske række, som er en del ringere end sidste sæson, hvor man blev nummer fire og dermed igen sikrede sig adgang til Champions League.

Næste opgave for Wass' Valencia er mod Alaves på hjemmebane.