Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Kadrii skød ulven

Hvem løb med overskrifterne, da FCM tog i mod OB?

FCM - OB 0-1 (0-0)

Bashkim Kadrii 60'

Kampens bedste

OB:
Kampens bedste kan ikke gå til andre end Bashkim Kadrii, som spillede en rigtig flot kamp. Flere gange var venstrebensspilleren en trussel og han sørgede konstant for, at FC Midtjylland, trods et spilovertag, også skulle tænke baglæns. Det kom blandt andet til udtryk, da han scorede sejrsmålet til 0-1, da han modtog bolden i venstre side, og smadrede den i det lange hjørne!

FCM:
Sory Kaba er en konstant trussel for sine modstandere, når han positionerer sig i feltet. Han har en god fysik, og han har næse for at komme til afslutninger. I dag var han i flere omgange tæt på, men i sidste ende udeblev målet. Kaba er både god i den spilopbyggende fase, hvor man kan finde ham som spilstation, men er altså også en trussel i den afgørende fase.

Kampens værste:
Der var ikke nogen som faldt helt igennem i dagens opgør, men som fodboldfan savner man noget stjernestøv fra Macondes. Som Superligafan har man set, hvad han kan byde ind med, og dermed er det også let at få øje på, når han bare ikke er i hopla - og det var han ikke i dag. Vi vil have flere offensive aktioner fra den gode spiller.

Kampens detalje:
Kampens detalje må uden tvivl være Kadriis mål. Som udehold får man ikke mange chancer mod Superligaens nummer 1 - især ikke på udebane. Men Kadrii fik en "stor" chance i dag, og den udnyttede han til perfektion. Et fantastisk angribermål, hvor han med et resolut aftræk gav OB sejren.

Læs også:Bedst og værst: Kadrii strålede i overbevisende OB-sejr

Læs også:Okore efter afklapsning: Generelt ikke en god præstation

Læs også:Startopstillinger: OB giver ung mand chancen mod FCM

Læs også:Beskeden David Nielsen efter sjette sejr på stribe: Vi lader os ikke rive med