Video : Tipsbladet
Premier League

Arsenal desperate for at skille sig af med marginaliseret stjerne

Mesuts Özil ligner en færdig mand i Arsenal, som vil gå langt for at komme af med tyskeren

Han var engang en af de bedste spillere i verden på sin position, men de seneste par år er det gået ned ad bakke for Mesut Özil. Den kreative midtbanespiller kæmper med spilletiden i Arsenal, hvor han ikke virker skræddersyet til træner Unai Emerys system.

Indtil videre er det da også kun blevet til en enkelt optræden i Premier League for den tidligere tyske landsholdsspiller, og står det til Arsenal, er Özil snart fortid i klubben.

Læs også:Arsenal-stjerner angrebet af bevæbnet bande

Ifølge den engelske avis The Mirror er London-klubben desperate for at slippe af med Mesut Özil, som med cirka 3 millioner kroner om ugen ligger i toppen af Arsenals lønhieraki.

Med 30 år på dåbsattesten og to år tilbage af kontrakten er en lejeaftale mest oplagt, da de færreste klubber vil købe en aldrende spiller der får minimale mængder spilletid. Og Arsenal er så desperate for at slippe af med tyskeren, at de er villige til at dele udgifterne til Özils løn med en potentiel arvtager.

Læs også:Carabao Cuppen: Chelsea mod United - Arsenal gæster Liverpool

Allerede denne sommer prøvede Arsenal at leje ham ud, men her ønskede Mesut Özil ikke at forlade The Gunners. Nu håber de på, at han i jagten på spilletid vil være klar til at forlade klubben til januar.

Læs også:Engelsk klub navngiver nyt stadion efter fansene – selv urinalerne får navne

Læs også:Liverpool kan smides ud af Carabao Cup

Læs også:Torsdagens rygtebørs (opdat.): Zidane vil lokke Liverpool-profil til Madrid