Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndbys Kaiser er åben for forlængelse: Jeg har det godt her

Midtbanespiller Dominik Kaiser har storspillet i 2019 for Brøndby, og han er åben for at skrive en endnu længere aftale .

2019 har været et stort fodboldår for den tyske midtbanespiller Dominik Kaiser fra Brøndby IF.

På det spillemæssige plan har han nok aldrig været bedre, og allerede i indeværende sæson har tyskeren scoret seks gange i Superligaens 11 runder. Og på hjemmefronten har det været endnu bedre - i september blev Dominik Kaiser far.

De gode præstationer på banen har ikke overraskende betydet, at Kaiser er en af Niels Frederiksens allervigtigste spillere, men de har ifølge B.T. også betydet, at der er stor interesse for midtbanespilleren, fordi han har kontraktudløb til sommer.

Læs også:Brøndby-boss håber på profil: Jeg kunne godt se ham fortsætte her

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortalte til tipsbladet.dk tidligere onsdag, at han godt kan se Kaiser fortsætte i Brøndby, og den holdning er han ikke ene om.

Midtbanespilleren har det godt på den københavnske vestegn. 

-Tingene ændrede sig i starten af året for mig - mine præstationer blev bedre. Jeg spillede på et meget højere niveau end i starten af min karriere her, så det får mig til at føle mig tilpas, og her i Brøndby og København er det dejligt at være og bo. Jeg føler mig komfortabel med min familie, så ja, jeg er her, og jeg er her for at vinde kampe. Og det er også opgaven for Brøndby - at vinde kampe. Vi skal være i toppen af ligaen, og der er meget arbejde forude, siger tyskeren til tipsbladet.dk.

Læs også:Avis: Brøndby vil tilbyde midtbanestjernen en ny kontrakt

Kan du se dig selv være her længere end til 2020?
- Det er da muligt. Jeg ved - og det ved klubben også - at min kontrakt løber ud i juni '20. Vi må se.

Hvad skal til, for at I kan finde en løsning?
- Der er mange forskellige ting, men generelt set har jeg det godt, og så må jeg også se på, hvordan klubben udvikler sig de næste uger og måneder. Det handler også om, hvad deres planer er. Men jeg synes, den er åben. Jeg er tilpas her, og jeg er glad for at være her.

Ændrer den nye familiesituation på noget?
- Den ændrer ikke noget. Min hustru er meget komfortabel her, så det er ikke en årsag til at smutte.

Læs også:Superligaens bedste: AGF bringer sig i front

Læs også:BIF-skytte træt af manglende point trods frisparksmål

Læs også:Brøndby-spiller ude mod Skive: Er blevet far