Video : Tipsbladet
Ligue 1

Kasper Dolberg om urtyveri: Det er jo en absurd ting

Hans tid i Nice begyndte med en mærkelig sag, hvor en holdkammerat stjal hans ur, men Kasper Dolberg er godt tilfreds med klubbens reaktion og med, at sagen nu er et overstået kapitel.

På sin vis har Kasper Dolberg fået en fin start på tilværelsen i Nice. Angriberen er gået direkte ind som fast mand på holdet, og han har scoret to gange i sine første fem kampe i Ligue 1.

Til gengæld blev han også uforvarende centrum i en sag om tyveri. En holdkammerat stjal ganske enkelt Dolbergs ur til en værdi af en halv million, og det endte med, at klubben fyrede gerningsmanden, Lamine Diaby-Fadiga.

Selv fortæller Dolberg, at han er godt tilfreds med Nice' håndtering af sagen.

- Det er selvfølgelig ærgerligt. Men jeg synes egentlig, klubben har håndteret det rigtig godt. Jeg tror, det bliver pustet lidt op udefra, men det er jo også en absurd ting, siger han til tipsbladet.dk.

- Et eller andet sted forstår jeg godt, at der har været fokus på det, men omkring klubben og i omklædningsrummet synes jeg egentlig, det har været forholdsvis nede på jorden. Der er blevet gjort det, der skal gøres.

Læs også:Nice bekræfter fyring af Dolberg-tyv: Vi kan og vil ikke acceptere det

Diaby-Fadiga har både privat og offentligt undskyldt over for Kasper Dolberg, ligesom han har betalt værdien af uret tilbage. Nu er han så fortid i Nice, som danskeren roser.

- Jeg har bare kunnet fokusere på at spille fodbold, og de har sagt, at de nok skal håndtere det. Så er der fundet en løsning nu. Jeg var aldrig rigtig i tvivl om, at det nok skulle gå i orden på den ene eller den anden måde, siger han.

Dolberg fortæller desuden, at han ikke nåede at politianmelde tyveriet, som det ellers forlød i franske medier.

Læs også:Forklarer Dolberg-tyveri med misundelse: Jeg handlede som en kujon

Spørgsmålet er så, hvordan det kunne ske, at en så dyr genstand forsvinder fra spillernes omklædningsrum. Selv er Kasper Dolberg ikke helt sikker på forløbet.

- Jeg var ude at træne, og da jeg skulle hjem, kunne jeg ikke finde det. Det var selvfølgelig ærgerligt, siger han.

Angriberen, der fyldte 22 år i går, får den næste halvanden uge en pause fra Nice. Han er mødt ind i landsholdslejren forud for den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Schweiz. Det er klokken 18 på lørdag.

Læs også:Medie: Nice fyrer 18-årig, der stjal Kasper Dolbergs ur

Læs også:Formstærke Dolberg: Skuffende resultat

Læs også:Dolbergs ur-tyv er fundet: Erkender og undskylder