Sen scoring: 30-årig debutant sikrer Tjekkiet sejr

England startede kampen fantastisk, men endte med at tabe 2-1 til Tjekkiet. 30-årige Zdenek Ondrasek blev matchvinder i sin første A-landskamp.

England havde i de fire første runde af EM-kvalifikationen gjort rent bord, og de kunne komme en billet til næste sommers slutrunde i hænde ved at vinde ude mod Tjekkiet i dag.

Tre minutter inde i opgøret blev Raheem Sterling lagt ned i feltet, og det udmøntede sig i et straffespark. Harry Kane skulle eksekvere, og han bragte stensikkert England foran 1-0.

Seks minutter senere slog Tjekkiet tilbage, da Jakub Brabec på et hjørnespark fik fjumret bolden i mål.

Midtvejs i anden halvleg var England ved at komme foran igen, da Raheem Sterling lagde bolden indover, men Harry Kane sparkede lige forbi bolden.

Seks minutter før tid blev Zdenek Ondrasek spillet helt fri ved straffesparkspletten, og han sparkede den knaldtørt i mål til 2-1, som også blev kampens slutresultat.

Zdenek Ondrasek fik sin første kamp for Tjekkiets A-landshold i dag som 30-årig. Til daglig tørner han ud for FC Dallas og har tidligere spillet i norske Tromsø.

Tjekkiet ligger på andenpladsen med 12 point, som England på førstepladsen også har, men Gary Southgates tropper har spillet en kamp færre. Kosovo ligger nummer tre med otte point og har spillet samme antal kampe som England.