Video : Tipsbladet
Landshold

Fejl på TV: Dansk plageånd er med for Irland i skæbnekamp

Irland har Danmarks onde ånd Shane Duffy til rådighed i skæbnekampen i Dublin om en måned. Midtstopperen blev fejlagtigt meldt i karantæne.

Danmark og Irland har mødt hinanden fem gange i løbet af de seneste to år, og i de fem kampe har irerne formået at score to mål. Begge gange har det været midtstopperen Shane Duffy, der er steget til vejrs og pandet bolden forbi Kasper Schmeichel.

Den 18. november mødes Danmark og Irland igen i Dublin, når de to nationer skal fordele en EM-billet, og mange har helt sikkert nået at glæde sig over, at det opgør ville blive uden deltagelse af Shane Duffy. I Irlands udekamp mod Schweiz tirsdag aften ragede midtstopperen et gult kort til sig, og på TV fremgik det, at det ville medføre en karantæne mod Danmark.

Læs også:Simon Kjær før skæbnekampe: Vi skal nok selv afgøre det

Desværre - set med rød-hvide briller - var det en fejl.

Det er først, når man indkasserer sit tredje gule kort i EM-kvalifiaktionen, at det medfører en karantæne, og Shane Duffys advarsel mod Schweiz var blot hans andet af slagsen. Dermed kan det irske fyrtårn uden problemer spille kampen mod Danmark.

Læs også:Schweiz' landstræner: Danmark vinder gruppen

Det kan irernes anfører Seamus Coleman til gengæld ikke. Everton-spilleren fik rødt kort mod Schweiz, og det medfører karantæne.

Fortsat at Danmark lever op til favoritværdigheden og besejrer lilleputterne fra Gibraltar, kan landsholdet nøjes med uafgjort i Dublin den 18. november for at kvalificere sig til EM. Fire af de seneste fem indbyrdes opgør er endt uafgjort. 

Læs også:Her er kravet: Sådan kommer Danmark til EM

Læs også:Robert Skov om vennen Dolberg: Der ligger store følelser bag

Læs også:Dansk tomålsskytte: Hareide bruger de spillere, der passer bedst til kampen