Video : Tipsbladet
Superliga

Ambitiøs Mensah vil højere op i tabellen

Kevin Mensah vil højere op i tabellen med Brøndby, og det kræver, at man formår at sætte en stime af sejre sammen.

Brøndby tog inden landskampspausen en flot og vigtig sejr i derbyet mod FC København, men klubben fra Vestegnen er stadig helt nede på syvendepladsen inden søndagens møde med Lyngby.

Derfor forlanger Kevin Mensah også, at Brøndby formår at sætte en stime af sejre sammen, så man kan komme højere op i tabellen.

- Vi vil højere op i tabellen, og skal vi det, skal vi sætte en stribe af sejre sammen. Som jeg sagde efter sejren over FCK, så gav den os et godt boost, men det hjælper ikke, hvis vi ikke får sat en række af flere sejre sammen, så vi kan kravle op, hvor vi gerne vil være, siger han til klubbens hjemmeside og uddyber:

Læs også:Brøndby-stopper forventer mere af sig selv

- Det giver et løft til truppen, til fansene og hele klubben at vinde over FCK, og det udtryk, vi kom med i den kamp, skal være standard for os. Det skal være den energi, vi skal komme med hver gang. Også i aften.

Stemningen på stadion mod Lyngby bliver ikke den samme som mod FCK, men Mensah mener, at Brøndby-truppen kan tage samme energi og indstilling med til søndagens kamp.

- Det er en anden kulisse, vi kommer til at stå i på Lyngby Stadion, men det er en hån mod den professionelle indstilling, en fodboldspiller gerne skal have, hvis man begynder at sige, det er mere motiverende at spille en kamp mod FCK end mod Lyngby. Selvfølgelig er det noget andet at spille et Derby, men indstillingen og viljen skal være der til alle kampe.

Læs også:Optakt: Lyngby BK - Brøndby IF

- Vi skal gå efter at vinde alle vores kampe - også mod Lyngby i dag, og den er mindst lige så vigtig, for vi ligger ikke, hvor vi gerne vil ligge. Der ligger tre point og venter i hver kamp, og dem skal vi ud og hente, lyder det fra Mensah.

Opgøret løber af stablen klokken 18.00.

Læs også:Spilforslag til Superligaen: Brøndby jagter opfølgning

Læs også:Brøndby har klarmeldt Kaiser med til Lyngby

Læs også:Afklaret Mensah: Vi skal stadig sætte mere sammen