Ligue 1

PSG trynede Marseille i fransk klassiker

Icardi og Mbappe sørgede for, at den franske Le Classique aldrig blev spændende. PSG slog uden de store besværligheder Marseille med hele 4-0.

Paris Saint-Germain mod Marseille er et af de største opgør i fransk fodbold, men søndagens udgave af Le Classique blev lidt af en fuser uden den mindst flig af spænding. PSG vandt hele 4-0.

Sejren blev grundlagt ganske hurtigt og alle mål faldt således i første halvleg. Inter-lejesvenden Mauro Icardi åbnede ballet efter 10 minutter, scorede igen til 2-0, mens Kylian Mbappe sørgede for både 3-0 og 4-0 inden pauseteen.

Mere blev det ikke til i kampen, der også skulle igennem den obligatoriske anden halvleg, der dog aldrig blevet noget festfyrværkeri.

Med sejren konsoliderer PSG sin førsteplads i Ligue 1, hvor de efter 11 kampe har 27 point og dermed allerede otte point ned til Nantes på andenpladsen. Marseille er nummer syv.

Mauro Icardi har nu scoret syv mål i syv kampe siden skiftet til PSG. Kylian Mbappe har scoret otte mål i ni kampe i sæsonen.