Video : Tipsbladet
Skandinavien

Efter konflikt i Elfsborg: Dansk målmand sygemelder sig

Den danske målmand Kevin Stuhr-Ellegaard skulle hyldes mandag aften, men han har sygemeldt sig. Det sker, efter han tidligere i efteråret var i konflikt med klubbens ledelse.

Han er godt nok blevet 36 år, danske Kevin Stuhr-Ellegaard, men målmanden fra Elfsborg havde håbet på at få flere sæsoner i den svenske klub.

Det får han ikke, og derfor var det planen, at han sammen med to andre spillere skulle hyldes og takkes for indsatsen, når Elfsborg mandag aften spiller sidste hjemmekamp i sæsonen.

Mens de to andre - Stefan Ishizaki og Jon Jönsson - dukker op, er Kevin Stuhr-Ellegaard dog ingen steder at finde på stadion. Den danske målmand har sygemeldt sig.

Læs også:Dansk keeper kritiserer Elfsborg-ledelse inden snarligt exit

- Han er syg. Han meldte sig syg i morges (søndag morgen, red.), sagde Jimmy Thelin, der er Elfsborgs manager, til Borås Tidning søndag.

Danskeren er dermed ikke i truppen til aftenens opgør, hvor Elfsborg får besøg af IFK Göteborg.

Målmanden var meget klar i spyttet tidligere i efteråret, da det var kendt, at han ikke kunne få sin aftale med klubben forlænget.

Læs også:Tidligere Randers-målmand nyder livet i Sverige: Vil spille, til jeg er 40

- Man kunne sandsynligvis have tilbudt mig en værre aftale (end den han er på lige nu, red.), set fra mit synspunkt. Jeg elsker den her by, sponsorerne, fansene, livet her, men det her er under bæltestedet. Jeg bliver bare forbandet. Men Jimmy (Thelin, Elfsborgs manager, red.) er bange for stærke personligheder, sådan er det bare, sagde Kevin Stuhr-Ellegaard i september.

Danskeren fik efterfølgende "fri" af Elfsborg til at reflektere lidt over tingene. 

Mandag aften er danskeren altså ikke på stadion, når man ellers har i sinde at hylde ham for syv års tro tjeneste i Elfsborg. Ellegaards aftale løber ud ved årsskiftet.

Læs også:Holst åbnede Allsvenskan-sæsonen med mål i danskeropgør

Læs også:Frederik Holst meldes på vej til Sverige

Læs også:Karantæne-forvirring: Dansk målmand udtaget til kamp - og droppet igen