Video : Tipsbladet
Generelle

Ny dato for udsat pokalkamp fundet: Skal spilles om en måned

Pokalkampen mellem HB Køge og AaB blev onsdag aften udsat. Nu har parterne fundet en ny dato: 27. november.

AaB-spillerne og -trænerne var for længst kommet til Sjælland, men alle holdets materialer manglede: trøjer, shorts, støvler, medicinsk udstyr. Derfor blev den pokalkamp, holdet skulle have spillet mod HB Køge onsdag aften, udsat.

I første omgang vidste ingen, hvornår opgøret kunne afvikles, men nu har parterne fundet en egnet dato. Det bliver godt og vel en måned efter den oprindelige spilledag: 27. november klokken 18. Det fremgår af både DBU's hjemmeside og pokalturnering.dk, som er Sydbank Pokalens officielle site.

Læs også:Pokalkamp aflyst: HB Køge - med lidt mere smidighed havde vi løst det

Dermed undgår parterne det scenarie, at kampen først skulle afvikles til næste år. Den risiko forelå ellers, fortalte turneringschef i Divisionsforeningen, Peter Ebbesen, til Ekstra Bladet tidligere på dagen.

- Det kan godt blive en udfordring (at finde en kampdato i efteråret, red.), for HB Køge har i forvejen en udsat kamp i NordicBet Ligaen, og de forventes at få en mere. Og så betyder det, at de datoer, der er afsat til udsatte kampe, er brugt op, lød det.

Læs også:Mere ventetid for Køge og AaB: Pokalkamp spilles måske først næste år

Foruden HB Køge - AaB mangler fire andre kampe i pokalturneringens runde 4 at blive spillet. I aften mødes FC København og FC Nordsjælland samt AGF og OB, og i næste uge venter så AB - Esbjerg fB og Fremad Amager - AC Horsens.

Begge aftenens kamp sendes på 3+, og umiddelbart efter AGF-OB trækkes der lod til kvartfinalerne. Dem har følgende hold allerede sikret sig plads til: Silkeborg IF, Randers FC og SønderjyskE.

Læs også:AaB-direktør om udsat kamp: Det handlede ikke bare om at låne nogle ting

Læs også:SønderjyskE-spiller om mareridtsoptakt: Jeg havde ikke spist i otte timer

Læs også:Aflysning: Pokalkamp bliver ikke spillet i dag