Video : Tipsbladet
Superliga

Horsens-angriber er tvivlsom: Jeg ved ikke, om han når at blive klar

Nicolai Brock-Madsen blev skadet i AC Horsens' seneste kamp og er tvivlsom til fredagens opgør mod Esbjerg fB.

AC Horsens og navnlig holdets angribere har ikke haft heldet med sig i denne sæson. Jannik Pohl ankom ude af kampform, og i sin bare anden kamp blev han udvist. Derudover har Nicolai Brock-Madsen døjet med skadesproblemer, og i seneste runde måtte han udgå efter bare et kvarter.

Den skade er han stadig ved at komme sig over. Derfor betegner manager Bo Henriksen Brock-Madsen som tvivlsom forud for bundbraget mod Esbjerg fB i fredagens Superliga-kamp.

- Jeg ved ikke, om han når at blive klar. Ellers må jeg spille med en anden, siger Bo Henriksen ifølge Fredericia Dagblad.

Læs også:Horsens' 43-årige målmand: Risikoen for spilletid er ikke stor

Bliver Brock-Madsen ikke klar, går pladsen ved siden af Jannik Pohl helt i front ved formentlig til Rune Frantsen. Han er ellers normalt back og kantspiller, men har i flere omgange vikarieret på toppen, senest da han afløste Brock-Madsen mod Lyngby i søndags. Han har scoret ét mål i 13 ligakampe i denne sæson.

Hvis Nicolai Brock-Madsen må se kampen fra tribunen, kommer han i det mindste ikke til at sidde der alene. Også anfører Hallur Hansson, som er skadet, samt karantæneramte Bjarke Jacobsen og Michael Lansing sidder også ude.

Læs også:Ny Esbjerg-træner: Vinderen har altid ret - undtagen Åge Hareide

Ayo Simon Okosun har også tidligere udfyldt et hul i angrebet, men ham er der brug for på midtbanen fredag aften. Både Jacobsen og Hansson spiller der normalt, så den er endnu hårdere ramt end forreste geled.

Kampen mod Esbjerg er en glimrende mulighed for AC Horsens for at lægge afstand til bunden. Netop Esbjerg ligger næstsidst, og hvis Den Gule Fare vinder, er der otte point ned til EfB.

Læs også:Dagens Double: Ingen målfest i Esbjerg

Læs også:Optakt: Esbjerg fB - AC Horsens

Læs også:Sydbank Pokalen: FCK skal til Køge eller Aalborg