Munksgaard fik hul på målbylden: Den bedste følelse

Alexander Munksgaard scorede sit første Superliga-mål i AGF's 4-2-sejr over SønderjyskE.

Tilskuerne på Ceres Park fik masser af underholdning for pengene, da AGF og SønderjyskE tørnede sammen søndag eftermiddag.

AGF vandt opgøret med 4-2 og var specielt inden pausen de sønderjyske gæster overlegne. Man gik således til pause med en føring på 2-0, som sagtens kunne have været større.

Men Glen Riddersholm satte Artem Dovbyk på banen til anden halvlegs start og ændrede samtidig system til 4-4-2, og det gav problemer for århusianerne.

- I første halvleg kører vi SønderjyskE langt ud af brættet - de har jo næsten ikke en chance. Så bliver det lidt shaky i anden halvleg, hvor de ændrer formation til 4-4-2, der måske gør, at de ligger lidt flere lange bolde op på deres to angribere, hvorfor vi bliver trykket længere ned. Og dér skal vi være klogere til at komme lidt længere frem og skabe et større pres, men overordnet set var det en god sejr.

- I første halvleg spiller vi fremragende, og vi gør det sindssygt godt over hele linjen. I anden halvleg falder vi lidt længere tilbage, og det kan vi lære af til næste kamp, så heldigvis har vi en lille pause nu, hvor vi kan få justeret nogle ting, fortæller Alexander Munksgaard til klubbens hjemmeside.

Mod SønderjyskE blev Munksgaard noteret for sin kamp nummer 50 i Superligaen, og han fik endda scoret sit første mål i den bedste række.

- Jeg er glad for målet. Jeg har gået og ventet lidt på et i Superligaen i lang tid, så det var dejligt. Og når man kan løbe ned mod fansene og juble med dem, så er det den bedste følelse, man kan få.

Alexander Munksgaard havde tidligere i opgøret fået en scoring annulleret for offside.